dissabte, 14 de maig del 2011

Laporta aposta per la millora i l’eficiència del transport públic

Joan Laporta, número 2 d’Unitat per Barcelona, acompanyat dels candidats de la coalició Ignasi Planas, Ester Capella, Anna Arqué i Xavier Florensa, entre d’altres candidats i candidates, ha repartit a la sortida de l’estació de metro de Virrei Amat targeters amb un bitllet senzill, una piruleta i una targeta explicativa per explicar les propostes de la coalició en mobilitat.

Cal recordar que Unitat per Barcelona ha decidit gastar-se els diners de la campanya electoral a fer coses útils per la gent, en comptes de gastar un dineral en tanques publicitàries. En aquest sentit, buscant un model de proximitat amb la ciutadania, Unitat per Barcelona ha regalat 2.000 bitllets senzills al mateix temps que s’expliquen les propostes sobre mobilitat.
Laporta ha insistit en la clara aposta d’Unitat per Barcelona per la mobilitat sostenible i el transport públic i ha apuntat que “incrementar l’ús del transport públic és un factor clau per tal de millorar la qualitat de l’aire a Barcelona i a l’Àrea Metropolitana”. Entre d’altres propostes, Laporta ha fet referència a la millora del “servei de rodalies i acabar l’ampliació de les línies 2 i 9 del metro” i “implantar la xarxa ortgonal d’autobusos amb l’objectiu de millorar la freqüència de pas, la puntualitat, la velocitat comercial i la intermodalitat dels autobusos”. També ha proposat l’ampliació de l’horari del metro per a que estigui obert ininterrompudament de divendres a les 5 del matí a diumenge a les 12 de la nit i ampliar l’horari del Bicing així com revisar el contracte amb l’empresa concessionària d’aquest servei de transport.
El president de Democràcia Catalana i número dos d’Unitat per Barcelona ha reconegut que ell forma part del 46% dels barcelonins que fan desplaçaments curts a peu tot i que ha recordat que en la seva etapa com a estudiant i també en els primers compasos de la seva etapa professional com a advocat “agafava el 7 o el 15 per anar del Passeig de Sant a la plaça Francesc Macià”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada