diumenge, 15 de maig del 2011

Jornada complerta d'Unitat per Barcelona: "“la manera més ràpida de sortir de la crisi és disposant dels 20.000 milions d’€ que marxen de casa nostra"

Aquest dissabte ha estat un dia intens per Unitat per Barcelona. Mentre l’alcaldable Jordi Portabella assistia a la manifestació contra les retallades socials, que Democràcia Catalana subscriu i s’ha adherit totalment, Joan Laporta i Anna Arqué, de Democràcia Catalana, han esmorzat aquest matí amb representants de diverses entitats culturals i socials a la seu de la Fundació Procat, a Nou Barris, per a continuació visitar el Mercat Modernista, a la plaça Major del barri. Posteriorment, Laporta i Arqué han parlat del comerç de proximitat amb els paradistes del Mercat de Les Corts. Al migdia, s’ha celebrat un dinar popular a la plaça de Lesseps amb intervencions, entre d’altres, de Joan Laporta, que ha recordat que Unitat per Barcelona és la garantia per fer de Barcelona la millor ciutat per viure i amb mentalitat de capital d’estat, d’una Catalunya sobirana a la Unió Europea.
Per la seva banda, l’alcaldable Jordi Portabella ha desvelat que un dels dos números que l’acompanyen en tots els actes d’aquesta campanya electoral, el numero 6, fa referència a la 6a hora perquè “és allò que justament cal enfortir per fer una societat més forta i preparada per superar els grans reptes. El numero 6 és doncs la 6a hora i per tant un dels eixos vertebradors del programa de la coalició; l’educació”. Portabella també ha recordat que a “Unitat per Barcelona hem estat capaços de vertebrar un programa amb més de 2000 propostes. Tenim idees, tenim una llista amb voluntat de treballar, d’esforçar-nos per millorar la nostra ciutat i amb l’esperit que emana del 10 de juliol”. I ha deixat clar que “la manera més ràpida que tenim de sortir de la crisi és disposant dels 20.000 milions d’euros que any rere any marxen de casa nostra, 2.500€/any de cada ciutadà, més de 2 milions d’€/hora. No es pot suportar més una situació tant excepcional dins d’Europa. No hi ha cap regió europea que contribueixi solidàriament amb el seu estat amb més del 5% del seu PIB, amb una excepció, nosaltres, que ens solidaritzem amb el 10%. Ja n’hi ha prou!".
A mitja tarda, la majoria de candidats de la coalició han disputat un divertit partit de futbol sala al Centre Municipal de La Ciutadella, on s’ha parlat de la vessant social de l’esport.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada