dimecres, 18 de maig del 2011

Unitat per Barcelona proposa un 'bicing' amb motos elèctriques


L'alcaldable d'Unitat per Barcelona ha presentat una proposta força innovadora: es tracta de crear un servei de transport amb motos elèctriques que funcioni com el Bicing. Segons Portabella, aquest projecte contribuiria a facilitar la mobilitat i a reduir els elevats índexs de contaminació.
L’alcaldable d’Unitat per Barcelona, acompanyat dels candidats Ester Capella, Ignasi Planas, Anna Arqué (Democràcia Catalana), Ricard Martínez i Xavier Florensa, ha tancat el cercle del seu programa amb una proposta que afecta a la mobilitat, la sostenibilitat i la indústria. Es tracta de crear un servei de transport amb motos elèctriques que funcioni com el Bicing. L'objectiu és arribar a establir durant la propera legislatura 200 punts de servei i adquirir unes 1.200 motos per posar a disposició dels ciutadans.
Segons Portabella, aquest projecte contribuiria a facilitar la mobilitat i a reduir els elevats índexs de contaminació, però també sobretot ofereix la oportunitat industrial a Catalunya de començar a produir i exportar vehicles elèctrics. Tres característiques que recorren tres dels punts programàtics als que Portabella dóna més importància.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada