dilluns, 16 de maig del 2011

Unitat per Barcelona guanya a la xarxa

Unitat per Barcelona és la candidatura de les eleccions municipals de Barcelona que més suports té a la xarxa. En un trobada 2.0 de la coalició al Tradicionàrius (Centre Artesà Tradicionàrius), Jordi Portabella ha explicat que "Unitat per Barcelona està guanyant la campanya a Facebook i a Twitter", I és que la coalició sobiranista i progressista és la que suma més admiradors i seguidors en les dues xarxes socials amb més èxit actual. Concretament, gairebé 50.000 persones segueixen diàriament via Facebook i Twitter als 7 primers candidats de la llista: Jordi Portabella, Joan Laporta, Ester Capella, Ignasi Planas, Anna Arqué, Xavier Florensa i Ricard Martínez.
En un acte on hi han assistit més de 150 persones, els 7 primers candidats de la llista s'han trobat amb els seus admiradors i amics de Facebook, així com els seus seguidors de Twitter. El candidat a l'alcaldia de Barcelona, Jordi Portabella, ha volgut agrair als seus amics de Facebook la bona tasca de "corretja transmissora per explicar el projecte sobiranista i progressista d'Unitat per Barcelona". Al mateix temps, Portabella ha explicat que Unitat per Barcelona té "un potent exèrcit d'amics i simpatitzants que treballen incansablement per que Barcelona sigui una capital d'Estat i sigui una ciutat més justa".
#UNITATxBCN el hashtag de candidatura més utilitzat
Jordi Portabella també ha volgut destacar la victòria assolida a Twitter durant els debats de TVE, RAC1 i TV3/BTV. I és que durant l'emissió d'aquests debats, el Hashtag #unitatxbcn ha estat el més utilitzat de candidatures polítiques, superant el principal competidor #TuTrias de CiU. El Hashtag #unitatxbcn només ha estat superat pels hashtags genèrics #22, #debatbcn i #e11. En aquest sentit, Portabella s'ha mostrat convençut que - com ha quedat demostrat en els últims comicis electorals arreu del món - la xarxa decidirà una important bossa de vots "i el 22 de maig quedarà clar amb els excel·lents resultats que treurem".
Finalment, Jordi Portabella ha dit que "cal reforçar l'accés a les noves tecnologies i la millora de connectivitat per la ciutat per tal de progressar com a ciutat, així com potenciar la política 2.0, que ens permeti trencar les barreres entre la política i els ciutadans". Segons Portabella "Internet ofereix unes possibilitats increïbles per acabar amb la desafecció política". Ja per acabar, Portabella ha demanat als assistents que no parin de treballar perquè "l'independentisme faci els millors resultats de la seva història, perquè estic convençut que ho podem aconseguir". Fent broma, Portabella ha acabat la seva intervenció dient: "I a piular!".



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada