divendres, 20 de maig del 2011

Unitat per Barcelona aposta per la radicalitat democràtica


Unitat per Barcelona, coalició d'Esquerra, Democràcia Catalana i Reagrupament, era avui a la Facultat d'Economiques de l'Universitat de Barcelona presentant les nostres propostes d'ocupació. La coalició sobiranista ha destacat també que "necessitem enfortir la radicalitat democratica, per exemple per poder escollir directament els consellers/eres de districte". 
Jordi Portabella, Joan Laporta, Ester Capella, Ignasi Planas, Anna Arqué i Xavier Florensa, ha visitat avui la Facultat per explicar als universitaris que "les propostes de la coalició volen transformar la societat, una societat que cada vegada exclou més persones".
Portabella ha apostat per un "aprofundiment democràtic radical" i aplicar una radicalitat democràtica per poder escollir directament els consellers de districte: "una ciutat on val la pena viure és una ciutat en la que es té cura de les persones".
"Això es el que farem dilluns, farem que Barcelona reaccioni. El nostre compromís és generar llocs de treball i això es el primer que farem. Evitarem la degradació del sistema d'ensenyament i promourem l'emprenedoria", ha assegurat l'alcaldable .
El líder de la coalició sobiranista ha llançat un missatge clar d'esperança als joves amb la voluntat de "lluitar fins el darrer alè perquè el dret a decidir arribi a nivells d'institucions i de poder polític": "aquests dies hem vist com hem guanyat confiança i no només no els defraudarem sinó que volem entrar dilluns a l'Ajuntament per poder transformar allò que no ens agrada. Tenim la força i confiança per poder fer-ho". Portabella també ha dit que treballaran per evitar la frustració d'aquells que no veuen les seves expectatives en un futur més o menys llunyà: "un noi de la facultat m'ho ha dit clarament: dues llicenciatures, quatre llengües i no té feina".
Sobre la sociovergència Portabella ha assegurat que "en el moment actual aquells que estan al govern, siguin convergents o socialistes, no tenen solucions a la crisi i només la radicalitat democràtica és la que se'n sortirà". Pel líder d'Unitat per Barcelona "la sociovergència representa l'encefalograma pla": "si tot això acaba amb sociovergència estem parlant de teatre".
UxB també ha recordat que qui guanyi les eleccions ha de tenir l'oportunitat de fer govern però amb unes condicions clares: crear 50.000 llocs de treball, perquè hi ha 110.000 aturats i reclamar més capacitat política i econòmica, perquè és la única manera de resoldre la situació actual: "demanarem i exigirem reunió bilateral per obtenir més diners de l'IRPF i és en aquests impostos on el referèndum té sentit, hem de tansformar el marc polític de dependència per un marc polític independència".



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada