dijous, 19 de maig del 2011

Unitat per Barcelona agraeix el paper de les famílies en temps de crisi

Trobada entranyable la que han mantingut aquesta tarda Jordi Portabella, Joan Laporta i Ignasi Planas d'Unitat per Barcelona amb les seves respectives mares a la pastisseria La Farga de l'Avinguda Diagonal. Els candidats de la coalició sobiranista i progressista han convidat a les seves mares a fer una xocolata amb melindros per tal d'homenatjar-les i agrair el seu esforç per tirar endavant la família. En aquest sentit, Portabella ha volgut recordar la importància de les famílies en època de crisi, ja que la cohesió i la solidaritat familiar ajuda a remuntar en els moments més difícils, sobretot quan algun membre de la família s'ha quedat a l'atur o sense una prestació social.
L'alcaldable d'Unitat per Barcelona ha volgut deixar clar el seu model social per la ciutat. Portabella ha assegurat que "farem de Barcelona una ciutat neta i segura on hi hagi una comunitat social cohesionada, on ningú es trobi sol". Per fer-ho el republicà s'ha compromès a consolidar equipaments educatius, sanitaris, esportius i socials públics de qualitat. Portabella ha volgut repetir per activa i per passiva que la defensa de l'Estat del Benestar és una de les prioritats d'Unitat per Barcelona: "Garantirem els seveis socials, la millora del transport públics, l'accés a l'habitatge protegit i farem de l'espai públic un lloc de trobada".
Lligat amb això, Portabella ha explicat que per fer-ho cal que Catalunya sigui un Estat independent i "fer de la nostra ciutat la capital d'un país lliure, amb representitivitat al món, sense intermediaris que ens impedeixen mostrar-nos com a catalans". De la mateixa manera que "volem resoldre les necessitats de les persones i que puguin viure independentment sense discriminació, en igualtat d'oportunitats i amb plena participació social". Per aquest motiu, i referint-se a les seves mares, els candidats d'Unitat per Barcelona han volgut recalcar que "poder estar amb les persones que estimem és un element clau per al benestar social".



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada