dissabte, 30 d’abril del 2011

Intensa activitat d’Anna Arqué de Democràcia Catalana




Anna Arqué és la candidata número 5 de la coalició independentista Unitat per Barcelona formada per Democràcia Catalana, partit on milita Arqué, Reagrupament i Esquerra. Les darreres hores ha desplegat una intensa activitat política. Dimarts 26 d’abril participava a la visita al grup cooperatiu TEB que treballa “en base als valors cooperatius d'ajuda mútua, auto responsabilitat, democràcia, igualtat, equitat i solidaritat. TEB treballa “ per a la plena integració social i laboral de les persones amb discapacitat intel•lectual”. Tot seguit va fer una visita al Parc del Turó del Putxet també acompanyada de Jordi Portabella i Joan Laporta.
Dimecres i dijous participava en diverses activitats internes de campanya i de Democràcia Catalana que acabaven a La Sagrera amb un sopar amb els veïns a la nau Ivanow. Divendres va assistir a la taula rodona “Les capitals són capitals” organitzada per la Fundació Josep Irla. Hi van participat Enric Rimbau (periodista), l’eurodiputat Oriol Junqueras o Felipe Urkidi candidat d’Aralar a Bilbo. L’alcaldable Jordi Portabella va llençar la idea de la coalició independentista de que Barcelona s’integri a l’Institut Ramon Llull. Per la tarda Arqué va anar a a Sants a l’acte “Fem costat a les persones. Ningú no viurà sol” on Unitat per Barcelona ha va explicar que “el projecte de la candidatura Unitat per Barcelona és fer una ciutat que es desenvolupi com una autèntica comunitat social, una xarxa de persones on ningú visqui sol, on tothom sigui atès. Prioritzarem la vida independent de les persones vulnerables vivint a la pròpia residència o bé mantenint un lloc de treball adequat".
Aquest dissabte, pel matí, la candidata de Democràcia Catalana visita el Mercat de Montserrat (Via Favència, 241) i per la tarda els comerços del Carrer de Sants.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada