dimarts, 26 d’abril del 2011

Democràcia Catalana recolzarà la ILP per un referèndum d'autodeterminació

Democràcia Catalana recolzarà la Proposició de llei de convocatòria d'un referèndum d'autodeterminació. Així ho ha anunciat avui en roda de premsa el diputat del partit independentista Joan Laporta. La iniciativa legislativa popular (ILP) demana que es convoqui en el transcurs d'aquesta legislatura un referèndum oficial d'autodeterminació. Això segons Laporta és un marge més que suficient per a que el president de la Generalitat, Artur Mas, ho consideri convenient.
La ILP es va presentar el propassat 12 d’abril per com Elisenda Paluzie (Sobirania i Progrés), David Vinyals (Catalunya Estat Lliure), Miquel Àngel Gràcia (Cercle Català de Negocis), Albert Calero (Fundació Catalunya/Estat), Esther Ponsa (10.000.cat), Víctor Cucurull (Acte de Sobirania), Xavier Martínez (Barcelona Decideix), Jordi Fité (Barcelona Decideix) i Joan Vives (Club FNEC).
Democràcia Catalana considera que “la societat civil ens està demanant acció i ens torna a donar una nova oportunitat amb aquesta ILP” que Laporta ha definit com una “proposta raonable sobre la que no ens podem fer els sords”. El diputat demòcrata ha reblat que la majoria nacionalista al parlament i les 900.000 persones que han participat en les consultes així ho demostren.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada