diumenge, 5 de juny del 2011

Posicionaments de Democràcia Catalana al Ple del Parlament

* L’impost de successions és un anacronisme que no té sentit de ser a la nostra societat. Una Administració ha de ser, sobretot, justa amb l'esforç dels seus ciutadans.


* La Vegueria del Penedès és una aspiració que es fonamenta en raons històriques, econòmiques, culturals, socials i polítiques. I el Projecte de Llei de modificació de la Llei de Vegueries no la contempla.

* No estem d'acord en la deducció al tram autonòmic de l'IRPF per les despeses realitzades per a la contractació de la cobertura mèdica per assegurances de salut privades. Per què el tram deduïble no és l'estatal? No castiguem més les finances de Catalunya!.

* Les universitats catalanes han de produir població activa. No podem permetre'ns les actuals taxes d'atur juvenil.

* Contra la multi reincidència delictiva cal desenvolupar la justícia de proximitat amb criteris de qualitat, eficiència i celeritat.

* Als diputats i diputades del Grup Parlamentari Socialista (PSOE): "No poden amagar-se darrera de mocions que insten a defensar allò que vostès han votat en contra a Madrid: els recursos econòmics de la Generalitat. Tenen l’oportunitat de rectificar i demanar al Govern espanyol els 1.450 milions d’euros del fons de competitivitat.

* Demanem que el Govern de Catalunya, amb el suport de tots els partits representats en aquesta Cambra, exigeixi els recursos per la sanitat i, en general, pels serveis públics del país.

* A més de cercar la racionalització, cal demanar l'eficiència del sector públic. La crisi econòmica no només castiga els empleats públics sinó a tota la ciutadania.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada